Havanna, Lhasa och Marrakech


Och GOD JUL 2018. När ”alla” firar årets familjehögtid…då ägnar vi oss åt återblickar mot gamla resor och planering inför kommande. Jag har tre favoritstäder, i tre olika världsdelar och jag vill berätta min historia och hur det kommer sig att just de är favoriter. Jag börjar med Havanna, den kanske mest kända och minst exotiska…

_79A4489

eller kanske inte. Berättelsen fortsätter, kanske i morgon, eller på självaste julafton…

nu önskar jag er alla… i alla fall…Julkort, pytte

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: