Roadtrip i Namibia, Botswana och en liten flukt av Zimbabwe…


_M6A6741

Jag redigerar och funderar, jag summerar och hittar nya vinklar hela tiden, jag drömmer mig tillbaka till de vackra och kraftfulla djuren. De som var huvudmålet på resan och de som berör mitt hjärta mest. Att vi sen fick uppleva den förunderliga Namiböknen, Sossusvlei, världens kallaste ”Badort” Swakopmund, Damaraland och Hererofolket…ja det är en extra bonus. Etosha och Chobe är katternas, elefanternas och alla vackra hjortars värld. Floderna i norr…Okavango, Kwando, Chobe och Zambezi är krokodilernas och flodhästarnas lekstuga…och skafferi. Livet går vidare, jag redigerar och återkommer med en och annan bild…förr eller senare…

Kategorier:Okategoriserade

3 kommentarer

  1. Det er lett å bli forelsket i Afrika, ikke sant! Og her har du virkelig fanget et flott øyeblikk med flodens mastodonter.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: