Ny Hemsida


_MG_4824Att göra en ny hemsida kräver sin kvinna/man. Har haft hemsidor och jobbat med datorer sen ”tidens begynnelse”, men vad hjälper det? Nytt är alltid nytt och dessutom finns det alltid saker som är sämre eller bättre än det förra, det gamla. Men, kära vänner…jag är en bit på väg, jag har skapat sidor, skrivit nytt, slitit mitt hår…som redan är grått…och nu är jag snart helt slut i knoppen. Jag drar till Afrikas djur, än en gång…och därifrån försöker jag förmedla, så gott det går. See You!

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: