Ny Reseblogg


En blogg som inte kommer att anpassas, den är min och det är mina tankar, mina resor, mina berättelser och förstås…mina tillkortakommanden. Jag, liksom alla har ups and downs, nemesis och ”slåsigförbröstetupplevelser”…men, detta är mina erfarenheter, upplevelser och inte minst livserfarenhet.

Välkomna till min nya hemsida och reseblogg, som självklart går i resans tecken. Berättelser och bilder från och av en 63-åring, som med råge har besökt fler länder än åldern…och är därmed berättigad att få kallas Globetrotter. Att jag slutade räkna länder vid 35 årsåldern, när jag träffade min nuvarande äkta hälft och bestämde mig för att befolka världen…det är en historia, sen finns det många andra. Många länder återstår förstås och målet är…tja, vem vet? Det har blivit så inne på senare år att räkna länder och att upprätta ”bucketlists”… så jag har börjat tröttna. Jag har rest hela mitt liv, först på 60-70 talet med mina föräldrar, sen i många år ensam, men nu, sen 28 år tillbaka med min kära make. Om jag hade åkt till nya länder varje gång, i stället för tillbaka till mina favoriter, så hade jag prickat av samtliga idag…men som sagt…jag måste inte bevisa något, varken för mig själv eller andra. Jag/ vi reser mestadels på egen hand, men det har hänt att vi rest tillsammans med andra i en liten grupp…och även det var ok.

Take it ore leave it!…this is me…Gertie.

himmel, stor

Att resa är att se, uppleva och växa som människa…att få nya vänner och erfarenheter…att alltid längta ut igen, även om hemmet är kärt…en hälsosam drog.

Har även en gammal blogg där det mesta handlar om resor… http://www.gertiebgranvik.com/ … och konst…

 

Kategorier:Okategoriserade

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: