Långt borta … och nära


Det är titeln på min kommande utställning i Kalix Konsthall._M6A5375

Har i år 40-årsjubileum som aktiv konstnär och det känns som att det här blir min sista utställning, men som jag alltid säger, vare sig det gäller yttre eller inre resor…

Man skall aldrig säga aldrig, då brukar det genast bli precis tvärt om.

Idag visar jag akrylmåleri av abstrakta favoritstäder, Macrofoto, MGfoto och gatufoto.

Det jag främst jobbade med fram till början av 2000-talet var design och tillverkning av  jackor i ull, skinn och mocka. Hittade en ”gammal” broschyr inför presentationen av utställningen, inaktuell idag, men rolig som kuriosa. _79A1488

Varmt välkommen på Vernissage 21 september då jag själv finns på plats. Utställningen pågår tom 8 oktober enligt tider i annonsen.

Kategorier:Okategoriserade

6 kommentarer

 1. Åh, så roligt! Gläder mig åt din utställning. Vet i skrivandets stund inte om jag hinner upp. Men du ska veta att jag så gärna velat/vill komma. jag har ne jobbresa till Krakow i början av oktober och reser i morgon. snabbt påkommet, till den spanska sommarstugan på en vecka. Mycket regn har fallit där och vi vill se till hur huset har det.
  Väldigt roligt att se delar av din egenhändigt designade kollektion. Och plaggen är tidlösa och fortfarande aktuella.
  Önskar dig det bästa inför utställningen och jag är med även om jag inte är på plats.
  Kram!

  Gilla

 2. Jag förstår Ditte och det hade varit så roligt att ses och att du hade fått se min utställning, men det är som det är, vi har båda ett fullt schema och jag har läst och hört om regnen i er sommarstugas trakter. Det blir som det blir och vi ses när det är tänkt…förr eller senare.
  Jag finns inte så mycket på plats under utställningen, helgen efter kommer några vänner från Sthlm upp och sen åker vi ner till svärföräldrarna för en visit innan Japan och Sydkorea. Åker dit den 10 okt och ner till Arlanda 9 okt, därför plockar jag ner utställningen redan 8:e, trots att den var bestämd till 10:e.
  Tack för lyckönskningarna och jag känner att du är med mig på avstånd. Kramen till dig och allt gott!

  Gilla

 3. Lycka till med utställningen

  Gilla

 4. Här är en till som gärna sett din konst live och träffat dig, om jag varit boende i Skellefteå så hade det nog gått av stapeln ja.
  Du är en fin skapare! Nu har en vecka gått sedan du öppnade din utställning – och jag min; en liten fin Kunstkrok på Tyrielden Bibliotek i Skotterud, Eidskog kommune strax på andra sidan norska gränsen över Eda här i Värmland.
  Lycka till vidare med utställningen!

  Gilla

  • Tusen tack för fina ord och visst hade det varit roligt att träffas…men oavsett avstånd så hade det blivit svårt, då våra vernissage var på samma dag. Tack för lyckönskningen som jag härmed återgäldar till dig! Skall gå på besök hos dig under dagen, men först väntar några måsten utanför cybervärlden.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: